Gastronomisk Fortælling

 

'MELLEM HIMMEL OG BORD'  

Til den 25. marts 2017

'Mellem himmel og bord'  ny gastronomisk fortælling på 1.th udfordrer måden vi spiser på – med gulddesserter og sommerfugle på et suppelærred

'Vi serverer et måltid i forførende og finurlige omgivelser, for at få vores gæster til at løfte blikket fra tallerkenen og opdage, at der findes mere mellem himmel og bord - nemlig andre mennesker'

'Om det er din kæreste, din mor eller kollega du spiser sammen med, så håber vi på at give oplevelsen af at have mødt dem på ny efter en aften hos os'.

 

Gastronomi i høj klasse fungerer som samlingspunkt for 1.th´s fortællinger. Til hver forestilling udvælger og sætter Mette Martinussen selv et hold af de dygtigste kokke, instruktør, scenograf og lyddesigner.

Den scenografiske indretning og menuen i 'mellem himmel og bord' er inspireret af de fire grundelementer. Det luftige og florlette bevæger sig over i det mere tunge og basale, og de mange retter bliver serveret af kokke og tjener i herskabslejlighedens forskellige rum - med himmel, guld og et plantet træ som en del af interiøret.

  

 

  

Medvirkende:

 

Idéudvikling: Mette MartinussenIdéudvikling/Scenografi: Catherine PoherIdéudvikling/ Lyddesign: Ditlev Brinth

Glaskunst: Nina Nørregaard - Kostume: Lena Bjerregaard - Playliste: Minna Grooss

Kokke/tjener: Katrine Melike, Anna Toftensberg, Jeanette Uldall, Sofie Krone, Gustav Leth, Truels, Sara Buus Marcussen, Ella Koppel.

Scenograf: Rasmus Rahbek Teknik: Kenneth Kreutzfeldt. Cocktailkreatør: Regin Bennetzen - Sommelier: Nils Thyge Fotograf: Anders Dahl

 

En guddommelig middag på fire timer - eller to en halv.

 

"Den lange" - fredag til lørdage inviteres gæsterne på en kulinarisk og kunstnerisk rejse, hvor mad, poesi og magi er sikre ingredienser. Velkomstdrink - 8 serveringer, udvalgte vine ledsager menuen. kaffe, te og sødt. Der er tale om en helaftensforestilling, hvor der er mere af det hele. 

Pris 1.495 kr. per gæst
Aftenen begynder kl. 18.30 - varighed ca. 4 timer

 

"Den korte" - Torsdag inviterer vi på samme kulinariske og kunstneriske rejse i lidt færre timer, men nok til at løfte smagen og højne hverdagen, uden at tage noget fra næste dag. Velkomstdrink - 5 serveringer, udvalgte vine ledsager menuen. Kaffe, te og sødt.

Pris  1.095 kr. per gæst
Aftenen begynder kl. 18.30 - varighed ca. 2,5 timer

 

Lukket søndag og mandag 

Der er begrænsede pladser til hver fortælling, men det kan lade sig gøre at få plads med kort varsel.

 

 

 

 

 

 

 

Gæsterne inviteres indenfor på en rejse med lige dele mad og iscenesættelse. Der bydes op til magiske mellemrum, som bryder forudsigeligheden - henfører og forfører.

Fortællingen fortsætter på:

  Facebook                                Instagram

Tilmelding til nyhedsbrev